Talous ja Yhteiskunta (T&Y) -podcast monipuolistaa T&Y-lehden tarjontaa. T&Y-podcastin vieraaksi kutsumme talous- ja yhteiskuntavaikuttajia yhteiskunnan eri aloilta, joita haastattelemme ajankohtaisista teemoista.

7. JAKSO: Jakson aiheena on työmarkkinat ja digitalisaatio. PT:n Elina Pylkkäsen kanssa keskustelemassa Helsinki Graduate School of Economicsiin (Helsinki GSE) työelämäprofessori Martti Hetemäki (25.11.2020).

6. JAKSO: Jakson aiheena on talous- ja rahapolitiikka. PT:n Elina Pylkkäsen kanssa aiheesta keskustelemassa Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn (19.10.2020).

5. JAKSO: Jakson aiheena on velkaantuminen. Aiheesta keskustelemassa PT:n Elina Pylkkänen ja Finanssivalvonnan johtokunnan puheenjohtaja ja Suomen pankin johtokunnan varapj. Marja Nykänen (10.8.2020).

4. JAKSO: Jakson aiheena on Kiinan talous koronan jälkeen. PT:n Elina Pylkkäsen kanssa aiheesta keskustelemassa Nordean pääekonomisti Tuuli Koivu (7.7.2020).

3. JAKSO: Jakson aiheena on kilpailijamaita heikompi tuottavuus. Aiheesta PT:n Elina Pylkkäsen kanssa keskustelemassa Aalto-yliopiston emeritusprofessori Matti Pohjola.

2. JAKSO: Jakson aiheena on media ja korona. PT:n Elina Pylkkänen kanssa aiheesta keskustelemassa Maaseudun tulevaisuus -lehden päätoimittaja Jouni Kemppainen.

1. JAKSO: T&Y-podcastin avausjakson aiheena on koronavirusepidemian talousvaikutukset. PT:n johtaja Elina Pylkkäsen kanssa aiheesta keskustelee Eläkeyhtiö Varman toimitusjohtaja Risto Murto.

Kuuntele myös Spotifyssä!