Talous ja Yhteiskunta (T&Y) -podcast monipuolistaa T&Y-lehden tarjontaa. T&Y-podcastin vieraaksi kutsumme talous- ja yhteiskuntavaikuttajia yhteiskunnan eri aloilta, joita haastattelemme ajankohtaisista teemoista.

5. JAKSO: Tämän jakson aiheena on velkaantuminen, ja aiheesta keskustelevat PT:n Elina Pylkkänen ja Finanssivalvonnan johtokunnan puheenjohtaja ja Suomen pankin johtokunnan varapj. Marja Nykänen (10.8.2020).

4. JAKSO: PT:n Elina Pylkkänen keskustelee Nordean pääekonomisti Tuuli Koivun kanssa Kiinan taloudesta koronan jälkeen (7.7.2020).

3. JAKSO: Tämän jakson aiheena on kilpailijamaita heikompi tuottavuus, ja aiheesta Elina Pylkkäsen kanssa keskustelemassa Aalto-yliopiston emeritusprofessori Matti Pohjola.

2. JAKSO: Elina Pylkkänen ja Maaseudun tulevaisuus -lehden päätoimittaja Jouni Kemppainen keskustelevat uusimmassa T&Y-podcastissa mediasta ja koronasta.

1. JAKSO: PT:n johtaja Elina Pylkkänen keskustelee Eläkeyhtiö Varman toimitusjohtaja Risto Murton kanssa koronavirusepidemian talousvaikutuksista.

Kuuntele myös Spotifyssä!